Finn rørlegger til

Om Rørlegger.no

La leverandørene kjempe om deg.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Rørlegger.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber hver dag for å utvikle Rørlegger.no til markedets beste anbudstjeneste for rørleggere. Dette oppnår vi ved å sette forbrukeren først, og kun samarbeide med seriøse og pålitelige partnere.

Når du bruker vår anbudstjeneste kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en god og konkurransedyktig pris – enten du skal totalrenovere hele badet eller har en lekkasje.

For å hjelpe deg å ta gode og informerte valg, bruker vi også en del tid på å skrive informative artikler.

Les mer: Artikkeloversikt

Hvordan fungerer Rørlegger.no?

Rørlegger.no er en anbudstjeneste hvor du lar selskapene komme til deg med sine beste tilbud, så du slipper å grave dem frem selv.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt, motta tilbud fra lokale rørleggere og til slutt velge tilbudet som passer deg best.

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Om du mot formodning ikke er fornøyd med noen av tilbudene du mottar, står du fritt til å takke nei til alle uten at det koster deg noe.

Hvem er vi?

Rørlegger.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

I Nettbureau har vi siden 2009 arbeidet med og utviklet forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Siden den gang har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, og har på veien hjulpet tusenvis av mennesker med å finne bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til lokale rørleggerfirmaer som vil hjelpe deg. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på rørleggerarbeid.

Det eneste vi vil sende deg er en e-postbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Rørlegger.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å finne en god rørlegger til en bra pris.

Har du spørsmål om tjenesten vår?
Her finner du svar på vanlige spørsmål om Rørlegger.no.

For rørleggere

Er du rørlegger med ønske om gode leads fra potensielle kunder? Vår anbudstjeneste videresender kun relevante kunder som trenger hjelp i ditt nærområde.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje.

Les mer: For rørleggere

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med oss i Rørlegger.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé om et samarbeid med Rørlegger.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..