Finn rørlegger til

Om Rørlegger.no

Rørlegger.no er en spesialisert anbudstjeneste for å hente inn tilbud på lokale rørleggere.

Kundeløfte

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle markedets beste plattform for å hente inn tilbud på rørleggere.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i tjenestene vi tilbyr, samt hvilke partnere vi samarbeider med. Rørlegger.no jobber hver dag for å sette deg som kunde i kontakt med selskaper som kan hjelpe deg med det du trenger.

Som kunde kan du forvente tilbud av høy kvalitet til en god og konkurransedyktig pris – enten du skal totalrenovere badet eller har et tett avløp.

Slik fungerer det

Vår tjeneste er helt gratis og hjelper deg å finne den beste leverandøren med det rette produktet for dine behov, til konkurransedyktige priser.

Gjennom vår anbudstjeneste lar du selskapene komme til deg med sine beste tilbud, så slipper du å lete dem fram selv. Alt du behøver å gjøre for å motta tilbud er å fylle ut skjemaet vårt, vente på tilbud og velge det beste.

Tjenesten er helt uforpliktende. Om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, står du fritt til å takke nei.

Hvem står bak tjenesten?

Rørlegger.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har lang erfaring med utvikling av forbrukerrettede tjenester for sammenligning av produkter og tjenester. Dette gjør at vi har opparbeidet oss lederposisjoner innenfor en rekke bransjer, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre pris og avtaler.

Har du spørsmål eller kommentarer om tjenesten eller oss er det bare å ta kontakt på: kontakt@rørlegger.no.

Vil du lese mer om oss i Nettbureau finner du mer informasjon på våre hjemmesider.

Personvern

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante leverandører som vil gi deg et tilbud. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud, uansett hva du er på jakt etter.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

For rørleggere

Representerer du et rørleggerfirma som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode kunder til deg.

Se hvordan vi kan sette deg i kontakt med nye kunder