Finn rørlegger til borettslaget

Få best pris på både små og store jobber i borettslaget

Sammenlign tilbud fra flere rørleggere

Trenger ditt borettslag eller sameie rørlegger? Få skreddersydde tilbud fra flere lokale rørleggere med vår anbudstjeneste!

Borettslag er attraktive kunder for rørleggerfirmaene fordi det ofte er snakk om store oppdrag, i tillegg til at borettslag regnes som veldig sikre betalere. Likevel bør ikke dette være en sovepute når man skal finne riktig rørlegger til en jobb i et borettslag. Ved å samle inn tilbud fra flere aktører på markedet, sikrer du at du får best mulig pris på oppdraget.

Denne jobben gjør Rørlegger.no for deg. Bare fyll ut skjemaet til høyre, så vil rørleggerfirmaene ta kontakt med deg med tilbud innen kort tid. Vi samarbeider kun med seriøse aktører, slik at du kan være sikker på at arbeidet blir gjort på en ryddig og effektiv måte som avtalt.

Med andre ord sparer borettslaget ditt både tid og penger ved å benytte seg av Rørlegger.no. Tilbudene du får er helt uforpliktende, du velger helt selv hvilket du ønsker å takke ja til. Dersom ingen av tilbudene appellerer for deg, er det selvfølgelig helt greit å takke nei til alle. Du er sjefen!

La oss hjelpe borettslaget ditt å spare både tid og penger. Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden, så setter vi dere i kontakt med rørleggere.

Illustrert ikon av en klokke.

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

Illustrert ikon av en lommebok.

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

Illustrert ikon av et smilefjes.

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!