Finn en dyktig rørlegger til jobben

Få best pris på alle typer oppdrag for din bedrift

Sammenlign tilbud fra flere rørleggere

Trenger din bedrift rørlegger? Få skreddersydde tilbud fra flere lokale rørleggere med vår anbudstjeneste!

Trenger bedriften din en rørlegger? Uansett om det er snakk om en stor eller liten jobb, kan bedriften din benytte deg av anbudstjenesten til Rørlegger.no. Ved å hente inn tilbud fra flere aktører kan du være sikker på at du får den beste prisen på oppdraget. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet til høyre på denne siden.

Vi samler inn tilbudene for deg slik at du sparer tid. Rørleggerfirmaene er klar over at de er i hard konkurranse med hverandre, noe som gjør at du kan være sikker på at prisen er så god som mulig. Dessuten samarbeider vi kun med seriøse aktører – vi har allerede gjort kvalitetssjekken slik at du slipper. Med andre ord sparer bedriften din både tid og penger ved å benytte seg av anbudstjenesten vår.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv hvilket av tilbudene du ønsker å benytte deg av, og hvis du velger å ikke benytte deg av noen av tilbudene er det også helt greit.

La oss hjelpe bedriften din med å spare både tid og penger. Fyll ut skjemaet på denne siden så setter vi dere i kontakt med rørleggere som vil gjøre jobben hos dere.

Illustrert ikon av en klokke.

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

Illustrert ikon av en lommebok.

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

Illustrert ikon av et smilefjes.

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!