Finn rørlegger til

Er du rørlegger? Få flere kunder gjennom vår anbudstjeneste!

Er du rørlegger? Ønsker du å komme i kontakt med nordmenn som trenger din ekspertise? Gjennom rørlegger.no kan du nå ut til et større publikum og motta forespørsler fra nye kunder hver dag.

Vi hjelper dere med å finne personer som ønsker det dere har å tilby slik at dere kan konsentrere dere om det dere er best på: levere gode tjenester til fornøyde kunder.

Ta markedsandeler i ditt område!

Ta markedsandeler i ditt område!
Bilde av Sindre Øverås

Interessert i å vite mer om våre tjenester? Få uforpliktende informasjon rundt din bedrifts muligheter på Rørlegger.no. Ta kontakt med Sindre for en uforpliktende prat.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 93 61 75 05

Ta kontakt med Sindre Øverås i vår salgsavdeling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende prat rundt muligheter og tilbud for din tjeneste.

Hva gjør oss bedre?

Det finnes noen generelle anbudstjenester som gjør det samme som oss. Disse har ulike tilnærminger, men hva alle mangler er vår kompetanse på å nå de rette kundene på de rette tidspunktene.

Vi har lang erfaring med en rekke dedikerte anbudstjenester som vi har tatt med oss til denne portalen. Denne erfaringen gjør at vi vet hvordan vi finner kunder i kjøpsøyeblikket og når de faktisk ønsker tilbud. Fremfor å ha et snevert fokus på pris fokuserer vi på hva som er viktig med hensyn til den aktuelle tjenesten og ønsker å gi våre kunder et reelt inntrykk av markedet og mulighetene deres der de er.

Om oss

Rørlegger.no er en portal for alle husrelevante tjenester og drives av Nettbureau AS, et norsk selskap spesialisert i sammenligning, anbud og markedsføring på internett. Vi har en rekke vellykkede sider innen et bredt spekter av forbrukertjenester, fra strøm og bredbånd til eiendomsmegling og forsikringer.

Vil du vite mer om gjengen bak? Les mer på: Om oss.